No diguis dois bannerblog no diguis dois

1469115992 hang up  971581804  971580497

fax icon  971581258
email icon   iesfelanitx@educaib.eupin

xarxes facebook  xarxes instagram  xarxes linkedin  xarxes twiter


L'Institut consta de varis edificis, ubicats a un gran solar als afores del poble de Felanitx. Aquest és l'aspecte que mostra actualment, després de sofrir una reforma important, que ha modernitzat tant l'interior com l'exterior.

edifici 03

 L'edifici principal consta de la planta baixa i dos pisos.

A la planta baixa hi trobam les dependències de Secretaria, Consergeria, Prefectura d'Estudis, Direcció, la Sala de Professors, diversos departaments, els Gimnasos (2), l'aula de Música, l'aula d'Audiovisuals, la Biblioteca i les aules de primer i segon d'ESO.

Al primer pis hi trobam les aules de tercer i quart d'ESO, els laboratoris, l'aula d'Art i més departaments.

Al segon pis hi trobam l'aula d'informàtica, les aules dels cicles formatius d'administració i vàries aules de primer i segon de batxiller.

Anexat a l'edifici principal hi trobam vàries aules de primer de batxiller (el galliner, que li diuen). També hi ha un segon edifici, on s'hi ubiquen els tallers d'electricitat i tecnologia. I finalment, dos edificis més: el bar dels alumnes i la vivenda del conserge (actualment habilitada com a aula-taller).

 

La resta del solar està ocupat per un ample aparcament, les pistes esportives (tenis, basket, futbet, voleibol), el camp de futbol, diverses zones verdes, l'hivernacle de jardineria i les noves aules del taller d'activitats agràries.


 

Novetats WEIB

catala1

Recull de recursos lingüístics en català. Diccionaris, correctors, normativa. etc

 

LogotipFP300
tutoria

TUTORIA.

Horaris d'atenció a pares/mares/tutors. Informació de tutoria

 
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com